- Energideklaration Bostadsrättsförening

Energideklarationen är en möjlighet för bostadsrättsföreningen att få en god överblick över byggnadens energi-status och inomhusmiljö. Våra certifierade tekniker går igenom er byggnad på plats och ger förslag på hur ni kan minska energianvändningen för er BRF utan att sänka kvalitén på inomhusmiljön. Genom att använda mindre energi kan bostadsrättsföreningen spara pengar och göra en insats för miljön.

Alla bostadsrättsföreningar i Sverige skall ha en energideklaration enligt lag och göras av en certifierad energiexpert. Syftet med detta är förstå vilken energi byggnaden använder och leta efter möjligheter att minska förbrukningen av energi. Alla våra energiexperter är certifierade av Elsäkerhetsverket och har lång erfarenhet av energideklarationer och besiktningar.

Energideklaration - Besiktning | Råkoll

- Energideklaration Hus

Energideklarationen är en möjlighet för dig att få en god överblick över husets energistatus och inomhusmiljö. Våra certifierade energiexperter går igenom ert hus på plats och ger förslag på hur ni kan minska energianvändningen utan att sänka kvalitén på inomhusmiljön. Detta är bra för både dig och miljön då minskad energiförbrukning leder till lägre kostnader.

För alla byggnader som är nyuppförda eller som skall säljas så skall en energideklaration utföras av en certifierad energiexpert enligt lagen om energideklaration. För hus som är mindre än 50 kvadratmeter eller som används mindre än fyra månader per år behövs ingen energideklaration.

När du gjort en energideklaration så är den giltig i 10 år och om du har hus, villa eller radhus behöver du normalt inte upprätta en ny energideklaration förrän huset/villan skall säljas.
Alla våra energiexperter är certifierade av Elsäkerhetsverket och har lång erfarenhet av energideklarationer och besiktningar.

Vill du veta mer?
Kontakta oss  

Ring Oss

0722-000388

Email

info@rakoll.se

Energideklaration - Besiktning | Råkoll

- Energideklaration Kostnad/Pris

Energideklaration av ett hus har en kostnad på 3990 kr exklusive resa, offert för bostadsrättsförening.

Hus

3990 kr

Bostadsrättsförening

Offert

-Energideklaration Skåne, Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Ängelholm, Kristianstad och Halmstad

Professionell Besiktning av hus, lägenheter, våtrum och badrum där du bor.

Våra tekniker gör energideklarationer i Skåne, Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Ängelholm, Kristianstad och Halmstad. Vi har lång erfarenhet att göra energideklarationer i Skåne, Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Ängelholm, Kristianstad samt Halmstad och hjälper er gärna att upprätta en snabbt och professionellt.

- Vill du veta mer?

En av våra besiktningsmän ringer dig