Råkoll expanderar och etablerar sig i Göteborg

Wednesday, November 16, 2022

Råkoll växer - och Göteborg ska med! 

Det som startade som ett litet familjeföretag i Åhus intog snabbt övriga Skåne. Man har stadigt lyckats växa i takt med att man expanderat till nya orter, samtidigt som omsättning och antalet anställda ökat. 

I tre år har Råkoll erbjudit husbesiktning, lägenhetsbesiktning, entreprenadbesiktning samt mätning av area och radon till Skåne med omnejd. Från och med november erbjuds nu även dessa tjänster i Göteborg och dess kranskommuner, såsom Härryda, Mölndal, Kungälv, Partille, Lerum och Kungsbacka. 

Roger, VD på Råkoll, beskriver det som följande:

“Det känns fantastiskt att nu kunna erbjuda våra besiktnings- och mättjänster för hus, lägenheter och entreprenad även i Göteborg. För oss är och kommer det alltid att vara viktigt med en nöjd kund som gör en trygg affär med hjälp av våra besiktningar och mätningar. Det tror vi Göteborgarna kommer uppskatta.”

Med en fortsatt stark efterfrågan på nybygge är Råkolls tjänster för byggledning och juridisk rådgivning eftertraktade. I takt med att nybygge spås avta kommande år blir det även ännu viktigare att utföra husbesiktning på befintliga fastigheter inför köp, och även entreprenadbesiktning och våtrumsbesiktning vid de renoveringar man utför. 

“Framförallt våtrumsbesiktning har man stor behållning av, då det är mycket som kan gå fel där” säger Roger. 

Trots att man först nu kommer finnas fysiskt på plats för husbesiktningar och lägenhetsbesiktningar i Göteborg, har man redan erbjudit marknaden tjänsten genom sin Onlinebesiktning. Den banbrytande tjänsten har rönt stor uppmärksamhet och noterats av exempelvis Breakit

Råkoll med team ser fram emot att erbjuda besiktning till Göteborg! 

Om Råkoll

Råkoll utför besiktningar och mätningar, såsom våtrumsbesiktning, husbesiktning, lägenhetsbesiktning, entreprenadbesiktning, areamätning och radonmätning för BRFer, företag och privatpersoner i Göteborg och Skåne. 

Kontakt:

Roger Liljenberg, VD

roger@rakoll.se

0722 - 227 745

Besöksadress:

Stora Badhusgatan 18-22

411 21

Göteborg

- Vill du veta mer?

En av våra besiktningsmän ringer dig