- Renovering av badrum - Besiktning

Det är både spännande och kul att renovera badrummet. Samtidigt är det läskigt eftersom felaktiga renoveringar kan leda till stora kostnader och problem. En besiktningsman hjälper dig att säkerställa att renoveringen är korrekt gjord och du slipper tråkiga problem i framtiden. Läs gärna Råd&Rön Guide om hur du slipper hantverkstrubbel och speciellt sektionen om hur viktigt det är att anlita en certifierad besiktningsman. Ett annat tips är att alltid ha ett avtal, exempelvis Hantverkarformulär -17 som är särskilt framtaget för konsumententreprenader. Du hittar avtalet gratis hos Konsumentverket.

Ring Oss

0722-000388

Email

info@rakoll.se

- Förebygg fuktskador och kvalitetssäkra badrum och våtrum

Vi på Råkoll besiktigar skada, försäkringsärende, bostadsöverlåtelse, tvist, renovering samt i skadeförebyggande syfte för badrum, VVS och våtrum. Vi hjälper till att förebygga fuktskador och kvalitetssäkra. Våra besiktningsmän är certifierade och har lång erfarenhet av besiktning badrum och våtrum.

- Du får ett protokoll

När besiktningen är klar kommer vi att leverera dig ett grundligt utfört protokoll som vi går igenom tillsammans med dig. Eventuella anmärkningar, risker och problem redovisas tydligt.

- Du får ett protokoll

- Vi lämnar alltid garanti på vårt arbete

Råkoll är godkända av SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund) samt BKR (Byggkeramikrådet) och alla våra besiktare är certifierade och välutbildade. Vi har full ansvarsförsäkring och toppbetyg hos Offerta.se

- Besiktning badrum/våtrum priser och kostnad

4000.- ex resekostnad ( 375.-)

Badrum/Våtrum

4000 kr

- Omdömen

Louise

Lätt att få tid, noggrann besiktning som påtalade allt vi behövde veta för att ta ett beslut om att köpa eller ej.

★★★★★

Jessika

Superbra service och kunskap! Kunde inte fått en bättre besiktningsman. Rekommenderas varmt.

★★★★★

Joachim

Kompetent intryck och fokuserad på rätt saker. Delade upp kommentarer mellan tips och vad som var allvarliga anmärkningar på ett bra sätt

★★★★★

-Besiktning Skåne, Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Ängelholm, Kristianstad och Halmstad

Professionell Besiktning av badrum och våtrum där du bor

Våra certifierade besiktningsmän gör professionell besiktning av badrum och våtrum i Skåne, Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Ängelholm, Kristianstad och Halmstad. Vi har lång erfarenhet att göra professionell besiktning av badrum och våtrum i Skåne, Malmö, Helsingborg, Lund, Ystad, Ängelholm, Kristianstad samt Halmstad och hjälper er gärna snabbt och professionellt.

- Vill du veta mer?

En av våra besiktningsmän ringer dig