Råkoll

Energideklaration

Energideklaration villa

Vill du veta hur mycket energi ditt hus förbrukar och hur du kan spara pengar? Våra certifierade energiexperter hjälper dig att snabbt och professionellt upprätta en energideklaration för din villa.

råkoll

Varför ska du utföra en energideklaration?

Att förstå hur mycket energi ditt hus använder är avgörande för att spara pengar. Vår energideklaration ger inte bara info om energianvändningen utan innehåller också kostnadseffektiva åtgärdsförslag för att minska byggnadens energiförbrukning. När du väljer oss för din energideklaration får du en komplett översikt över din fastighets energiförbrukning och möjlighet till långsiktiga besparingar.

Som fastighetsägare får du en enkel överblick över energiförbrukningen, vilket hjälper dig hitta smarta sätt att minska kostnaderna över tid. Energi­deklarationen ger också en tydlig bild av byggnadens energiprestanda som kan påverka byggnadens marknadsvärde.

Genom att göra en energideklaration på din villa, byggnad eller annan fastighet får du inte bara kunskap om energianvändningen utan också kostnadseffektiva åtgärdsförslag som vägleder dig mot de investeringar som resulterar i minskade kostnader för uppvärmning och varmvatten.

Beställ Energideklaration

Varför välja oss?

Energideklaration utförd inom 24 timmar från utfört platsbesök

Klarar er villa dagens nybyggnadskrav för energi kan vi hjälpa er utföra en energideklaration utan platsbesök, endast för 1790 kr inkl moms.

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning innan beslut!

Från 1990 kr inklusive moms för en- och tvåfamiljshus. Om du beställer en termografering samtidigt kostar det bara 1000 kr extra!

råkoll

Överblick över husets energistatus och inomhusmiljö

Energideklarationen är en möjlighet för dig att få en god överblick över husets energistatus och inomhusmiljö. Våra certifierade energiexperter går igenom ert hus på plats och ger förslag på hur ni kan minska energianvändningen utan att sänka kvalitén på inomhusmiljön. Detta är bra för både dig och miljön då minskad energiförbrukning leder till lägre kostnader.

För alla byggnader som är nyuppförda eller som skall säljas så skall en energideklaration utföras av en certifierad energiexpert enligt lagen om energideklaration. För hus som är mindre än 50 kvadratmeter eller som används mindre än fyra månader per år behövs ingen energideklaration.

När du gjort en energideklaration så är den giltig i 10 år och om du har hus, villa eller radhus behöver du normalt inte upprätta en ny energideklaration förrän huset/villan skall säljas.
Alla våra energiexperter är certifierade enligt Boverkets krav och har lång erfarenhet av energideklarationer och besiktningar.