Råkoll

Om oss

Ett litet och personligt företag med stor erfarenhet

RåKoll har stor erfarenhet vad gäller antal år vi har jobbat med detta och har genom åren utfört arbeten åt ett stort antal kunder. Det gäller både företag och privatkunder. Genom att vara proaktiva och nytänkande hittar vi lösningar för att kunna möta kundernas krav. 

Familjeföretag

RåKoll är ett familjeföretag som grundades av Roger Liljenberg. Vi som idag arbetar på företaget ansvarar för olika delar men alltid i ett nära samarbete och alltid med kvalitet och kunden i fokus. 

Online-besiktning

Vår senaste utveckling i företaget är att erbjuda online-besiktning. Det är en digital besiktningstjänst som vi utför på distans. Det innebär att vi kan serva kunder i hela landet när det kommer till tjänster som kan göras på distans och online. 

SBR-medlemmar

Vi kan garantera korrekt utförda arbeten och samtliga av våra besiktningsmän är SBR-utbildade.

Skräddarsydda lösningar

Tack vare vår expertis inom våra områden kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar och rådgivning.. 

Förebyggande arbetssätt

Genom att ge råd och information när vi utför besiktningar ger vi våra kunder möjlighet att förebygga problem.

Ring oss

Vill du veta mer om våra tjänster eller få hjälp, ring oss på +46 (0)722 000 388

Mejla oss

Vill du be om en offert skicka oss ett mejl på info@rakoll.se och boka hembesök eller fyll i formuläret här på webbsidan.

Var vi finns

Vi utför uppdrag i Stockholm med omnejd, Örebro, Skåne, Västra Götalands län, Halland och Blekinge. Men vi kan även åta oss uppdrag på andra orter vid större projekt.

RåKoll

Är du i behov av någon av våra tjänster?

Hör av dig till oss redan idag så hjälper vi dig.

Företagets tre ben

Råkoll står stadigt på tre ben. Besiktning - Energi - Juridik. En kombination av olika kunskapsområden som går hand i hand med varandra. Stående på dessa tre ben kan vi hjälpa dig som fastighetsägare med allt från ventilationskontroller till entreprenadbesiktningar. 

Vi utför alla typer av besiktningar av fastigheter där vår målsättning är att utbilda fastighetsägare för att på så sätt bidra till bättre byggnader.

Vi utför energibesiktningar som ligger till grund för energideklaration samt att vi gör energiberäkningar.

Utöver fastighets- och energibesiktningar erbjuder vi juridisk rådgivning inom fastighetsjuridik, tvister och försäkringsärenden.