Varför besiktning är viktig

Solpaneler är en pålitlig källa till ren energi, men de behöver omsorg och uppmärksamhet för att fortsätta prestera på topp. Genom att regelbundet besikta dina solpaneler kan du undvika potentiella problem och förlänga livslängden på din anläggning. Man skall alltid besiktiga sin paneler innan dessa driftsätts, så att allt är enligt gällande bestämmelser Svensk standard.

Läs mer om riskerna

Elektriska risker

Överhettade elledningar

Felaktig installation

Skuggning & smuts

Inneffektivitet

Negativ miljöpåverkan

När ska du besiktiga dina solpaneler?

Vi rekommenderar att du besiktar dina solpaneler vid nyproduktion innan dina solceller driftsätts eller om du har märkt en minskad effekt.

Fördelarna med solcellsbesiktning

Besiktning hjälper dig att identifiera och åtgärda eventuella problem i tid, vilket sparar pengar på lång sikt. Det är ett steg mot en säkrare och mer effektiv solenergianläggning.

Besiktning med Råkoll

Vår professionella besiktningstjänst inkluderar en grundlig genomgång av ditt solcellssystem, inklusive visuell inspektion och effektivitetsbedömning. Vi ser till att din anläggning är i toppskick.

Låt oss hjälpa dig att säkerställa att dina solpaneler fortsätter att producera ren energi på ett säkert och effektivt sätt. Kontakta oss idag för att schemalägga din besiktning.

Besiktning av solceller

6 990 kr

Kostnad exklusive moms

Elledningar

Omvandlingsutrustning

Installation & montering

Effektivitet

Mekaniskt slitage

Miljöpåverkan

Säkerhetsrisker

KONTAKTA OSS

Kontakta oss

Har du en fråga eller är du intresserad av att boka en tjänst? Kontakta oss så hjälper vi dig!